Til toppen

Hyttetorget Bergen i nye lokaler

Vestlands beste hyttebutikk har flyttet og er blitt enda bedre. Med ny sentral og god plassering i Bergen håper vi alle kunder har lyst til å komme inn for en skikkelig god hytteprat med Eirik og Anders. De er engasjerte hyttefolk med masse interessant kompetanse! Under kan dere lese litt om hva de sier om den nye butikken.

Gratulerer med ny butikk! Hvordan er det å komme inn i så flotte nye lokaler? 

Det føles fantastisk med ny og større butikk der vi får vist et større spekter av produktene våre. I tillegg har vi fått mye bedre lokasjon. Vi gleder oss til sesongen virkelig starter og kundene strømmer til.

Flytting er jo alltid en stor prosess. Hvordan har det gått? 

Det har vært mye jobb, men utrolig gøy samtidig. Det er verdt strevet når man ser det fine resultatet og kjekt med tilbakemeldinger fra våre kunder.

Bergen er jo kjent for sitt engasjement. Hva er det som står i fokus hos dere og deres butikk?

Lokal engasjement er viktig og det å  finne gode løsninger for de lokale utfordringer en hytteeier på Vestlandet kan ha, er i fokus. 

Anders og Eirik stiller seg til rådighet for at du skal få et komfortabelt liv på hytta. Anders og Eirik har høy kompetanse, og bistår med råd og tips for at du skal velge riktige løsninger på hytta.

Vestland har et stadig voksende hyttemarked, og med Hyttetorgets produkter gjør vi det mulig for veldig mange flere folk å ha et avslappet og godt sted å være, selv på off grid lokasjoner

Hyttetorget er kjent for å gi god service og ha mye kompetanse. Produktene er ofte tekniske, hva har dere av kunnskap her? 

Eirik og jeg har jobbet i Hyttetorget i over 5 år nå og kan tilby kundene god informasjon om produktene våre og eventuelle problemer som kan oppstå. Vi skreddersyr løsninger for hver enkelt kunde og er ikke tilfredse før vi har funnet en løsning kundene er fornøyd med.

Hyttemarkedet er i stadig endring, og det er viktig å holde seg seg oppdatert. Hva er deres føling på markedet rundt Bergen? 

Vi ser en trend i markedet hvor hytter uten innlagt strøm og vann er økende. Her er det ikke bare eldre hytter som oppgraderes med vårt utstyr, men fler og fler hytter som bygges utenfor typiske hyttefelt, hvor behovet for f.eks solstrøm blir gjeldende.Økt trafikk i butikken gjenspeiler gjerne temperaturen i hyttemarkedet.

Til slutt, noe dere ønsker å si?

Vi vil gjerne ønske alle nye og gamle kunder hjertelig velkommen til våre nye lokaler i Liamyrane 5.

Her finner du mer informasjon om Hyttetorget avd. Bergen