Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 6160707 | Qlima

Varmepumpe m/mobilnett 230V

Varmepumpe for hytter med strøm, som man kan installeres selv. Mobilstyring og SIM kort medfølger.

Fraktalternativer

Qlima Monoblock består av en lukket varme/kjøle-enhet som du kan montere selv. Selve installasjonen er svært enkel og krever ingen installatør eller elektrikker. 

Qlima Monoblock leveres med Wifi som standard, men i tillegg leveres det her med en "Ring hytta varm" løsning basert på mobilnett. Varmepumpen bruker lite strøm. Den bruker kun 750W for å produsere 2350W varme. Produktet har tre hovedfunksjoner:

  • Varme (2,35 kW)
  • Kjøling  (2,93 kW)
  • Avfukting (21L/døgn)
  • Luftvarmepumpen fungerer best når den benyttes i tillegg til eksisterende oppvarming
  • Grunntemperatur på +7 grader vil gi optimal varmefunksjon
  • Optimal romstørrelse 85m3 (35m2 m/standard takhøyde)
  • Dreneringsslangen skal monteres med et fall på minimum 5 grader

 


Varmepumpen kan både fjernstyres og startes noen timer før du ankommer hytta og den kan opereres med en ordinær medfølgende fjernkontroll. En annen fordel med Qlima Monoblock er at den renser luften i rommet som den oppvarmer/kjøler. Teknologien er basert på miljøvennlige naturgasser og har ingen skadelige utslipp. Leveres med egen silent mode funksjon; 33,2 dB v/5 meter. Ved normal varmemodus har enheten et lydnivå på : 35,7 dB v/5 meter. 


Hvorfor Monoblock? Tradisjonelle varmepumper har en innedel og en uteenhet med en lukket gasskrets mellom dem. For å installere et slikt produkt må man benytte en sertifisert installatør. På hytter med litt vanskelig tilgjengelighet vil det ofte medføre unødvendig høye kostnader knyttet til selve installasjonen. Qlima Monoblock derimot, kan man enkelt montere selv. To hull i veggen er alt som skal til. 
Energi
Normal effekt 2350 watt
Base for alle Hyttetorget sine produkter
Energikilde 230V
Bredde 100 cm
Dybde 20,5 cm
Høyde 57,5 cm
Vekt 38 kg
Farge hvit
Strømforbruk 0,75 kwh
Kampanje

Ring Hytta Varm - sentralenhet

GSM Maxi 4G sentralenhet for hytter med strøm. Betjener 1 stk kontakt (ovn), men kan bygges ut med noder om ønskelig. Velg mellom rimelig abonnement eller kontantkort. 
20762100
Kampanje

Ring Hytta varm - pakkeløsning

God varmeøkonomi og ankomst til varm hytte året rundt. I tillegg til Ring hytta varm funksjonalitet har integrert frostvakt og strømbruddsalarm. Fungerer på gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G). Tilbud om rimelig abonnement (valgfritt å benytte).
6160160

Webasto Hyttevarmer

Webasto dieselvarmer for strømløse hytter. Kan leveres med mobilstyring.
p-100390