Til toppen
Varenr.: 64432028 | Saga

Saga Fyrfat - rentbrennende bålpanne

Rentbrennende bålpanne uten plagsom røyk! Saga Fyrfat er en romslig båltønne-konstruksjon i rustfritt stål som avgir langt mindre røyk, renere forbrenning, mindre aske og bedre utnyttelse av veden. Fyrfatet er dobbeltvegget og er trygg i bruk. Leveres med et solid beskyttelsestrekk.

Fraktalternativer

Saga Fyrfat er produsert i solid rustfritt stål og er av høy kvalitet. Den rentbrennende konstruksjonen gjør at røyken fra bålet blir redusert til et absolutt minimum.  Et ildsted som er perfekt til både bålkos og matlaging. 

Fyrfatet egner seg også godt på terrassen. Her avbildet i kombinasjon med våre Adirondack Exclusive stoler

 

Nyt bålkos uten røyk

Fyrfatet er dobbeltvegget og henter kald luft fra det ytre kammeret, som varmes  opp og stiger til den møter flammene i det indre brennkammeret. Her oppstår det en sekundær antenning av røykgassen. Dette gir et varmere og mer intenst bål, med langt mindre røyk enn man opplever i tradisjonelle bål og bålpanner. 

I tillegg brennes mer av veden helt opp og etterlater seg mindre aske og avfall. Forbrenningsprinsippet gir samtidig den effekten at det ikke utvikles høy varme mot underlaget. Det vil si at vårt fyrfat står trygt på de aller fleste typer underlag, som for eksempel en tre-terrasse. 

Hva følger med i esken?

Et solid beskyttelsestrekk følger med i leveransen. Som ekstrautstyr leveres blant annet en grillrist for matlaging samt gnistfangerlokk. Et praktisk metall-grep for å håndtere disse når bålet er tent følger allerede med i denne pakken. 

En elegant grillrist samt gnistfanger kan anskaffes som ekstrautstyr. 

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Diameter 45 cm
Høyde 54 cm
Vekt 10 kg

Grillrist for Saga fyrfat

Grillrist i rustfritt stål for Saga fyrfat rentbrennende bålpanne. 
64432022

Gnistfanger til Saga Fyrfat

Gnistfanger til Saga Fyrfat sørger for trygg fyring.
64432021

Bålpanneolje 0,5 liter

0,5L bålpanneolje for beskyttelse mot rust, vær og vind.
64432011
Kampanje

Saga Vedkløyver

Trygg, enkel og rask kløyving av ved. Kløyv oppfyringsved på sekunder med denne robuste vedsplitteren.
19220028

Adirondack Exclusive

Adirondack Exclusive er produsert i rød cedertre og har en solid konstruksjon og unik sittekomfort. Kvalitet ned til minste detalj.
70102018
Kampanje

Adirondack Classic

Adirondack Classic er produsert i hvit cedertre. Høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Solid konstruksjon og god sittekomfort. Ekstremt lang holdbarhet og behøver ingen overflatebehandling.
70102022
Kampanje

Adirondack Exclusive, pakkeløsning

Sittegruppe i Adirondack Exclusive serien i rød cedertre.
70382018