Solcellepakke 670W ULTRA

Varenummer: 63274550

Kraftig solcelleanlegg med 2stk 200Ah Lithium ULTRA batteri, 2x335W monopaneler og 60A MPPT regulator

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 7 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Lillehammer: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Denne pakken leveres nå med 335W PERC paneler

Ny batteriteknologi - Lithium ULTRA

Denne pakken består av siste generasjon solcelle og batteriteknologi og innehar de viktigste grunnkomponentene i et solcelleanlegg. 2x200Ah Lithium ULTRA batteri med siste Heat og bluetooth teknologi gir deg rikelig med strøm og har over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet som tradisjonelle blybatterier. I tillegg lades de raskere, veier mindre (kun 25 kg) og varer mye lengre. Og de kan dessuten utlades100% uten å ta skade. 

Har du 100A belastning på et 200AH lithium batteri, så varer dette nøyaktig 1 time. Setter du samme belastning på et 400AH AGM batteri vil spenningen synke til under 12V i løpet av minutter.

Med høy belastning vil to stk 200AH lithium batteri erstatte en 1200-1600AH AGM batteribank og med moderat belastning erstatter det ca 800AH 

Våre lithiumbatterier kan også belastes hardere, dvs man kan trekke mer strøm ut av dem på kort tid uten at de tar skade. En intern BMS (battery management system) sørger for at strømmen kuttes dersom belastningen blir for stor.

Bluetooth teknologi gir deg full oversikt over anleggets tilstand samt forbruk og strømtilførsel via en smart app som kan lastes gratis ned til alle type smart telefoner.

Selve solcellepanelet er et monopanel av typen "all black" og satt sammen av monokrystallceller som har en høyere virkningsgrad enn de tradisjonelle polykrystallinske cellene. Det betyr at solcellepanelet ikke bare lader bedre når sola skinner, men også er istand til å lade når det er overskyet. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. Det er dessuten ikke nødvendig å vinkle dette panelet, noe som gjør at det tar seg bedre ut på hytteveggen. Våre solcellepaneler er konstruert slik at dersom deler av panelet blir skyggelagt vil resten av panelene fortsatt produsere energi. I tillegg er de antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt.

Solcelleregulatoren, en 60A MPPT regulator, er også av høy kvalitet og håndterer alle typer batterier. Den er imidlertid forhåndsinnstilt for bruk på lithiumbatterier og hvilket betyr enkel installasjon  "plug & play". 

Grunnpakken består av: 2stk 335W solcellepanel, veggfestebraketter og skruer, 10m monteringskabel 2x6mm2 med MC4 smartkobling, 100 stk sorte ledningsklips, 2x200Ah Lithium ULTRA med Heat & Bluetooth, 60A MPPT regulator samt riktig dimensjonert tilkoblingsmateriell/ledninger.

Solcellepanel (BxHxD): 166x 100x 4 cm, Batteri vekt: 25 kg. 8 år garanti på batteri, 30 år garanti på panelet.

Enkel montering - bla i brukermanualen her