Solcellepakke AGM 200W PERC

Varenummer: 63274557

200W solcellepakke med 2x100Ah AGM batterier. Perfekt for deg som trenger strøm til lys, telefonlading og enkle apparater som TV, pumpe etc.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 7 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Lillehammer: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: 1 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: 1 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 2 stk.


Dette solcelleanlegget inneholder alt du trenger til å forsyne din strømløse hytte med strøm til lys, lading av telefon samt enkle apparater som TV, pumpe etc.  

Selve solcellepanelet består av et 200W PERC panel med teknologi som har en høyere virkningsgrad enn de tradisjonelle panelene. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. Det er dessuten ikke nødvendig å vinkle dette panelet, noe som gjør at det tar seg bedre ut på hytteveggen. Våre antireflekterende paneler er tillatt i sårbare naturområder 

Panel i helsvart utførelse, med sorte braketter og ledninger som tar seg godt ut på hytteveggen


Solcelleregulatoren, en 20A PWM regulator, er også av høy kvalitet og håndterer alle typer batterier. Den er imidlertid forhåndsinnstilt for bruk på AGM batterier, hvilket betyr enkel installasjon  "plug & play". Regulatoren har dessuten to USB utganger som f.eks. kan benyttes til lading av mobiltelefon/nettbrett etc.

Helsvart 110W solcellepanel (BxHxD): 150x68x3,5 cm, Batteri vekt: 30 kg. 30 år garanti på panelet. Sorte festebraketter, 10 m sort ledning mellom panel og regulator, batterikabel, kabler for sammenkobling av batterier (parallellkobling), MC4 koblinger samt festemateriell medfølger.

Monteringsanvisning i leservennlig format