Til toppen

Produser din egen strøm på hytta

Det åpner seg stadig flere muligheter for økt komfort på strømløse hytter og det er få begrensninger på hva du kan få til dersom anlegget bare dimensjoneres riktig. 

Stadig flere hytteeiere vurderer egenprodusert strøm som et alternativ til nettleverandør. Grunnen til dette er at teknologien nå er blitt så god at vi nå kan buffre opp rikelig med strøm i en stor batteribank og bruke det vi trenger når vi trenger det. Dette gir muligheter for komfort på din "strømløse" hytte som var helt utenkelig for bare få år siden. 

Når vi drar fra hytta lades batteribanken opp igjen og er fulladet til neste hyttebesøk. Det eneste du trenger å tenke på er hva du tror det vil være behov for av utstyr på hytta og hvor lange de lengste hytteoppholdene vil være. Er det bare snakk om enkel belysning, TV og mobillading eller ønsker du også kjøleskap, komfyr, støvsuger etc? Basert på dette vil vi gi råd om å benytte;

1. Et 12V anlegg 

2. Kombinasjonsanlegg med  tilgang til 12V & 230V 

3. Et 230V anlegg (kraftpakke)

Trenger du bare et lite panel på veggen, 12V lys, TV og lading av telefon? Da er våre minste 12V anlegg tilstrekkelig.

 

Har du behov for økt komfort krever dette flere og større paneler samt kraftigere batteribank. Da er våre 230V kraftpakker det som gjelder.

Kombinerer du anleggene våre med et aggregat eller en vindturbin vil du sikre deg nok strøm - året rundt

Har du ikke plass til paneler på hytteveggen, kan anlegget monteres i en SMART Energihytte som også kan inneholde batteribank og teknisk utstyr, aggregat etc. Den store takflaten er dessuten ideell for oppsamling av regnvann. Hyttetorget kan både gi tilbud og bistå med montering av bygget om ønskelig. Perfekt i kombinasjon med våre kraftpakker

Hyttetorget har løsninger som dekker de aller fleste behov og vi benytter kun komponenter av høyeste kvalitet, spesielt tilpasset vårt tøffe nordiske klima. Du kan lese mer om våre pakkeløsninger og produkter på denne siden eller ta kontakt med en av våre hyttebutikker eller hovedkontor så får du god hjelp.