Til toppen
Varenr.: 958500215

TEC 29 m/parafinovn & GSM styring

Kom til varm hytte og ha full kontroll på batteribanken

Fraktalternativer

Pakkeløsning for strømløse hytter bestående av: TEC 29 aggregat med tilhørende eksosanlegg, 3800W parafinkamin, A2 12V GSM mottaker, 1000W inverter. Systemet sørger for at du alltid kommer frem til varm hytte og gir deg samtidig all strøm du trenger under hytteoppholdet. Varsler når batteribanken har lav spenning og lar deg starte aggregatet via SMS eller WEB. SIM kort og tilbud om et rimelig hyttestyringsabbonement medfølger (valgfritt å ta ibruk).

Kvalitetsaggregat fra Dometic. Med et trykk på betjeningspanelet i hytta kan du drive strømkrevende produkter som oppvaskmaskin, støvsuger, verktøy osv. Aggregatet produserer "ren strøm" som gjør at du også kan benytte fintfølende elektronikk som TV, PC, ladere etc.

TEC 29 har innebygget Honda motor som er meget støysvak og er montert i et støydempende kabinett. Det kan starte/stoppe av seg selv for å lade ekstern batteribank og kan dessuten fjernstartes via SMS ved hjelp av en ekstramodul. Systemet er dessuten perfekt i kombinasjon med parafinovn med GSM styring. Manuell start/stopp foretas via et betjeningspanel som kan plasseres inne i hytta. Det følger med en 5 meter ledning i leveransen, men lengre ledning kan leveres på forespørsel. Batterilader på 10Amp. er integrert i aggregatet og lader aggregates startbatteri. For lading av hyttas batteribank anbefales en ekstern batterilader.

Aggregatene har en softstart funksjon med startstrøm på 33A. Aggregatet kan installeres under gulvet eller i et utvendig oppbevaringsrom, og kan enkelt betjenes via et kontrollpanel inne i hytta. Som startbatteri anbefales 140A solcellebatteri (ekstrautstyr). Kun for bruk i Norge.

AGM Batterier

Våre solcelle batterier er spesielt utviklet for solstrømanlegg. Dette er batterier som har lav selvutladning, noe som sikrer lang levetid.
p-100130