Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: B6110020

Urinova kompakt - urinal i porselen

Vannløst, hygienisk og luktfritt urinal i porselen som løser problemene med store væskemengder fra hyttetoaletter. Perfekt i kombinasjon med forbrenningstoalett

Fraktalternativer

Urinova Kompakt er et vannløst urinal produsert i porselen. Det er utstyrt med en spesialutviklet partikkel- og luktsperre som hindrer lukt i toalettrommet. 

Urinova Kompakt tar seg godt ut i ethvert baderom, er hygienisk, luktfritt og solid konstruert 

Urin en bakteriefri og steril væske som det ikke er kontroversielt å drenere kontrollert til naturen. Væsken inneholder imidlertid nitrogen, som er en gjødning. Derfor er det ønskelig med visse minimumsavstander til elver, innsjøer og drikkevannskilder. Vi har standardiserte små grøftekonstruksjoner i vårt program til dette formålet.

UriNova kan benyttes i kombinasjon med de fleste hyttetoaletter. Her står det ved siden av Cinderella forbrenningstoalett

I kombinasjon med vanntoalett vil UriNova Kompakt redusere vannforbruket med hele 83% og dessuten bidra med en vesentlig miljøfaktor. I kombinasjon med forbrenningstoalett vil forbruk av strøm / gass reduseres vesentlig og kapasiteten mangedobles. UriNova kompakt er produsert i porselen, noe gir et innbydende sanitært inntrykk samtidig som materialet ikke gulner over tid. 

Avstand fra utløpets senter til gulv: 110mm. Diameter på stuss for utløp: Ø50mm

Kampanje

Urinova Kompakt

Vannløst, hygienisk og luktfritt urinal i porselen som løser problemene med store væskemengder fra hyttetoaletter. Perfekt i kombinasjon med forbrenningstoalett
6110020

Separett avløpsrens - 5 pack

Separat avløpsbehandling er en biologisk tablett som plasseres i urinskålen på det urinseparerende toalettet, den brytes sakte ned og enzymene holder urinutløpet fri for avleiringer som over tid risikerer å stoppe strømmen.
11180100

Infiltrasjonspakke under jord

Renseløsning for urinaler og urinseparerende toaletter
6110014

Flexibend

Fleksibelt bend som forenkler monteringen av avløpet fra UriNova modellene. Kan bendes i ønsket vinkel mellom 0 - 90 grader. Ø50mm muffe i begge ender.
2211454