Til toppen
Varenr.: B1110504

Cinderella Comfort

Cinderella Comfort er et forbrenningstoalett for hytter som hever standarden ytterligere. Henter luft utenifra og sikrer et godt og lunt inneklima.

Fraktalternativer

Utstillingsmodell med full garanti.

I Cinderella Comfort forbrennes alt toalettavfall til en minimal askemengde. En vifte sørger for utlufting, et godt inneklima og en komfortabel toalettopplevelse. 

Cinderella Comfort har et stilrent design og tar seg godt ut også på et moderne hyttebad


Forbrenning krever tilførsel av luft og denne blir normalt hentet fra en åpen ventil i toalettrommet og ledet til forbrenningskammeret i toalettet. I Comfort modellen har vi isteden montert et til-lufts-rør som leder luften utenfra direkte til forbrenningskammeret. Luften i rommet blir ikke berørt og dermed forenkles temperatur og klima innstillinger. Andre vifter og peis som trekker luft fra hytta blir ikke lenger berørt når denne metoden velges.

Nyhet! Vi leverer nå luftepakke med 20% bedre ventilasjonseffekt.

Cinderella Comfort leveres dessuten med informasjonsdisplay som gir deg løpende informasjon om bruk av toalettet og vil også varsle om nødvendig tømming av askeskuff. 


Cinderella er produsert i Norge og har vært på markedet siden 1999. Et pent design gjør at Cinderella tar seg godt ut på de fleste baderom. Den nordiske topografien byr på mange utfordringer med tanke på løsninger og infrastruktur til hytter og fritidshus. Mange vil oppleve store kostnader og krevende regelverk for å få dette på sine hytter. Med Cinderella som hyttetoalett er det nå mulig å oppnå tilnærmet samme toalettkomfort som hjemme uten store kostnader og inngrep til vann og avløpssystemer.

Cinderella er helt utslippsfritt og normalt ikke søknadspliktig

Toalettet tilfredsstiller moderne tetthets krav (TEK 10) og har en ny type antibakterielt sete som standard. Leveransen inneholder 100 poser. Rimelige lufterør, samt komplette luftepakker kan kjøpes som tilbehør. Selve monteringen er ikke komplisert og kan gjøres selv.  Ta gjerne turen innom en av våre butikker så forteller vi deg hva du trenger av utstyr og gir deg tips i forbindelse med vedlikehold av produktet. 


Handler du Cinderella hos Hyttetorget kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde. Vi kan gi deg gode råd og tips knyttet til installasjonen, foreslå riktig type avlufting, og tilpasse denne om nødvendig. Vi kan dessuten bistå med teknisk kompetanse og hjelpe til med installasjonstips av din Cinderella

Les artikkelen: Fra utedo til ren nytelse med Cinderella

Les artikkelen: Bruk og vedlikehold av Cinderella forbrenningstoalett

Kampanje

Cinderella Comfort forbrenningstoalett

Cinderella Comfort er et forbrenningstoalett for hytter som hever standarden ytterligere. Henter luft utenifra og sikrer et godt og lunt inneklima.
1110504