Tilbud Solcellepakke 670W Rolls

Solcellepakke 670W Rolls

Varenummer: 63274551

Kraftig solcelleanlegg med 2stk 438Ah 6V Rolls batterier, 2x335W PERC paneler og 60A MPPT regulator

Butikk / Hovedlager Sandefjord: Forventet ankomst: 08.12.21
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Lillehammer: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Denne pakken leveres nå med 335W PERC paneler

Denne pakken består av siste generasjon solcelle og Rolls batteriteknologi.. 2stk 6V 438Ah Rolls batterier seriekobles til en 12V 438Ah Rolls batteribank.  Batteriene har høy kapasitet, noe som krever god  ladekapasitet. Dette gjør dem mindre egnet i små solstrømsanlegg, men samtidig svært godt egnet i større anlegg som dette. Rolls er væskefylte batterier som må etterfylles med vann en gang iblant. Fordelen med dette er at de aldri tørker ut og svekkes slik AGM batterier kan gjøre dersom de tømmes uten å lades raskt opp igjen. 

Våre Rollsbatterier  er en type høykvalitets deep cycle batterier som tåler opp til 750 utladninger ned til 100%. Dette er det svært få andre væskefyllte batterier som gjør.

Selve solcellepanelene er et av typen "PERC" og satt sammen av monokrystallceller som har en høyere virkningsgrad enn de tradisjonelle polykrystallinske cellene. Det betyr at solcellepanelet ikke bare lader bedre når sola skinner, men også er istand til å lade når det er overskyet. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. Det er dessuten ikke nødvendig å vinkle dette panelet, noe som gjør at det tar seg bedre ut på hytteveggen. Våre solcellepaneler er konstruert slik at dersom deler av panelet blir skyggelagt vil resten av panelene fortsatt produsere energi. I tillegg er de antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt.

Solcelleregulatoren, en 60A MPPT regulator, er også av høy kvalitet og håndterer alle typer batterier. 

OBS! Vær klar over at solstrømløsninger ikke nødvendigvis er noe alle elektrikere har erfaring medHandler du din solcelle-/energiløsning hos Hyttetorget kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde. Vi kan gi deg og din elektriker gode råd og tips knyttet til installasjonen, foreslå riktig dimensjonering, samt bistå med teknisk kompetanse. 

Grunnpakken består av: 2stk 350W solcellepanel, 16mm batteriledning fra regulator, ledning for sammenkobling av batterier, veggfestebraketter og skruer, 10m monteringskabel 2x6mm2 med MC4 smartkobling, 100 stk sorte ledningsklips, 2x438Ah 6V Rolls batterier samt en 60A MPPT regulator.  

Solcellepanel (BxHxD): 166x 100 x 4 cm, Batteri vekt: 56,5 kg. 30 år garanti på panelene.

Enkel montering - bla i brukermanualen her