Vera GSM Maxi

Varenummer: 20762020

GSM enhet som kan tilkobles flere kontakter/varmeovner. Styres med app, SMS eller via web.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 60 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 11 stk.
Butikk / Lager Slependen: 15 stk.
Butikk / Lager Drammen: 12 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 7 stk.
Butikk / Lager Hamar: 12 stk.
Butikk / Lager Gol: 25 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: 3 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 6 stk.
Butikk / Lager Bergen: 21 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 5 stk.


VERA GSM Maxi tilfredsstiller de fleste krav man har til en Ring Hytta Varm løsning. Denne sentralenheten kan kobles til en panelovn (max 3500W). Har man behov for flere panelovner kan man anskaffe inntil 4 ekstra noder som kan plasseres rundt om i hytta. Det betyr altså at man kan ha inntil 5 panelovner i hytta tilkoblet systemet. Både sentralenheten og nodene har innebygget temperaturføler og kan dermed holde den temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom - eller bare skrues av/på helt enkelt. Max avstand mellom sentralenhet og node(r) er 30 meter. GSM Maxi har dessuten både frostvakt og strømbruddsalarm integrert som en del av funksjonen. Temperaturavlesning fungerer ned til -10 grader.

Plug & Play! Det er lett å sette opp systemet og man kan styre varmen i hytta ved hjelp av SMS, internett eller via app (krever abonnement). Det følger med et SIM kort i pakken samt et tilbud om rimelig abonnement fra Hyttestyring AS. Dette er valgfritt å benytte seg av, men anbefales fordi det gjør både oppsett og bruk enklere (ingen bindingstid).

Merk! Det er selvsagt ikke bare panelovner som kan kobles til kontaktene. Man kan koble til lys, varmekabler eller andre elektriske apparater som man kan ha behov for å skru av/på når man ikke selv befinner seg på hytta. Merk! Når strømmen går på hytta vil enheten rekke å sende 1 melding før den slår seg av. 

Merk! Når strømmen går på hytta vil enheten rekke å sende 1 melding om strømstans før den slår seg av. Under ett strømbrudd vil det  ikke være mulig å få kontakt med enheten for avlesning av temperaturer etc. Dersom frostsikring og strømstans-funksjonen er viktig anbefales Heat-Link fordi denne har innebygget backupbatteri som vil holde «liv» i den i ett til to døgn ved strømstans. Kun for bruk i Norge. 

Bestill abonnement fra Hyttestyring     Last ned app (Android)     App til Apple (iOS)

Bredde 6 cm
Maks effekt 3500 watt
Dybde 7 cm
Høyde 12,5 cm
Krever innlagt strøm Ja

Datablad:

Brukerveiledning GSM Maxi
Med abonnement fra Hyttestyring
Brukerveiledning GSM Maxi
Uten abonnement fra Hyttestyring
Beskrivelse av app
iOS og Android