Tilbud Cinderella Gas

Cinderella Gas

Varenummer: 1110502

Cinderella Gas forbrenner toalettavfall ved høy temperatur til minimal askemengde ved hjelp av propangass

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 10 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 2 stk.
Butikk / Lager Slependen: 3 stk.
Butikk / Lager Drammen: 2 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 2 stk.
Butikk / Lager Hamar: 4 stk.
Butikk / Lager Gol: 2 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: 3 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: 2 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 1 stk.


Dette produktet kan sendes hjem med fraktbelastning eller hentes fraktfritt fra våre lager/butikker

Cinderella Gas forbrenner toalettavfall ved høy temperatur til minimal askemengde. En propanflaske plasseres ved siden av toalettet og sørger for en rask og effektiv forbrenning på hele 3000W. En platinakatalysator er montert i toalettet for luktfri forbrenning. Det benyttes Ø110mm utluftingsrør for evakuering av varm luft over tak. Strømkrav 12 volt batteri, gjerne solcelleanlegg

Vi kan hjelpe til med installasjon av din Cinderella

Kapasitetsmessig håndterer Cinderella normalt hyttebruk, men ved å installere en UriNova slipper man å bruke gass på forbrenning av urin, samtidig som totalkapasiteten mangedobles. Cinderella er produsert i Norge og har vært på markedet siden 1999. Toalettet er godkjent i henhold til gjeldende EU-normer, Nemko godkjent og CE merket. Et pent design gjør at Cinderella tar seg godt ut på de fleste baderom. Den nordiske topografien byr på mange utfordringer med tanke på løsninger og infrastruktur til hytter og fritidshus. Mange vil oppleve store kostnader og krevende regelverk for å få dette på sine hytter. Elementer som vann og avløp blir for mange bare en drøm. Med Cinderella som hyttetoalett er det nå mulig å oppnå tilnærmet samme toalettkomfort som hjemme uten store kostnader og inngrep til vann og avløpssystemer.

Med i pakken følger 500 poser, 40cm Ø110mm rør (gjennom vegg), 90 gr. T-bend 110mm, samt pipehatt. Rimelig lufterør i ønsket lengde leveres av Hyttetorget.

Tips! Benytter du i et av våre urinaler i tillegg til din Cinderella vil du redusere antall forbrenninger med opptil 80% - les mer om urinalene her

Velg Urinova Uten Urinova
Urinova Uten Urinova
Energikilde Propan
Bredde 39 cm
Krever kurs 16
Dybde 59 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Høyde 60 cm
Sittehøyde 54 cm
Kapasitet 10 personer
Farge Hvit
Effekt 3000 watt
Krever trykkvann Nei
Krever innlagt strøm Nei

Datablad:

Brukermanual
Brukerveiledning for Cinderella Gas
Installasjonsveiledning
Veiledning for installering av Cinderella Gas

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.